20 dec 2021 MO9-1
    |
    • 0
  • Verslag tegen VVSB op 6-11-2021:

Deze week de 'verre' uitwedstrijd in Noordwijkerhout bij de plaatselijke VoetbalVereniging Sint-Bavo. 6 koppig traden onze heldinnen aan tegen deze keer wat fysiek mindersterke meiden. Na een gelijkopgaand begin was het halverwege het 1e kwart Sara die de sore opende. Een paar minuten later wisten de paars-gelen de 1-1 te produceren.
    Na de eerste onderbreking bleken onze meiden toch duidelijk een maatje te groot voor VVSB. Na de 2-1, 3-1 en 4-1 was de ruststand 4-2 voor SVC.
    Na verzorging van wat kleine kwetsuren en een oppeppende yell begon de 2e helft waarin SVC verder ging waar het gebleven was. Pas in het laatste kwart, bij de stand van 8-2 wist VVSB als afsluiting nog Eenmaal te scoren, eindstand dus 8-3.
    De speelster van de dag is vandaag erg moeilijk aan te wijzen...misschien 1 van de doelpuntenmakers? Dit waren Angela 1x, die trouwens een zeer verdienstelijk keepersdebuut maakte ;), de bijzonder balvaste Sara die opviel met enkele prachtige aannames en 4x(?) scoorde. En de fysiek zeer sterke en eveneens balvaste Celeste met haar eerste hattrick! Of misschien toch de onvermoeibare Pepa? Zij was zowel aanvallend als verdedigend bijna overal aanwezig was, aanspeelbaar en onverzettelijk?
    Of Femme die zich ontwikkeld tot een echte ausputzer met veel goede onderscheppingen en een aantal indrukwekkende (steek!) passes? Eenmaal was ze doorgebroken om te scoren maar helaas was de afronding van te ver om de keepster te verontrusten, volgende keer iets verder doorlopen ;)
    Maar nee, speelster van de dag is Josefien, die met veel karakter een aantal zeer goede reddingen verrichtte ondanks een al vrij snel gekneusde pink, die goed doorging bij duels en die vaak goed via de zijkanten een uitweg zocht uit de verdediging, echt klasse!
    De meiden hebben vandaag heel veel inzet en doorzettingsvermogen getoond! Er waren echt veel goede passes en zeker ook bij de penalties goede schoten. Alle drie de keepsters leten vandaag zien dat ze wat in huis hebben.
    Echt heel goed gedaan meiden! Geniet van de rest van jullie weekend.