• Voor originele foto e-mail :
  Jaaplolkema@ziggo.nl
  Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl
 • Hoofdsponsor Senioren
 • Hoofsponsor Jeugd
 • Hoofdsponsor Jeugd
 • Hoofdsponsor Vrouwen & Meiden
 • Opzeggen lidmaatschap

  Opzeggen lidmaatschap

  Het lidmaatschap van SVC’08 loopt statutair van 1 juli tot 30 juni van het daaropvolgend jaar. Beëindiging van het lidmaatschap kan uitsluitend per 1 juli. Opzegging van het lidmaatschap dient te geschieden voor 16 juni 2024. Bij opzegging na deze datum loopt het lidmaatschap automatisch door tot 1 juli van het volgende jaar.

   

  Hoe kunt u opzeggen?

  Uitsluitend door middel van een e-mail aan de secretaris van de vereniging ( secretaris@svc08.nl ).

  Opzeggingen bij de trainer/leider of andere vrijwilligers van de vereniging zijn niet geldig!

   

  Wat zijn de consequenties van het te laat opzeggen van het lidmaatschap?

   Dat u nog een seizoen lid blijft van de vereniging. U kunt er dan voor kiezen om nog een jaar te blijven spelen bij SVC’08. Maar het is ook mogelijk dat u kiest om dit niet te doen, In dit laatste geval noteren wij u als niet-spelend lid. In dat geval bent u de contributie voor een niet-spelend lid verschuldigd. Zie hiervoor de contributietabel.