• Voor originele foto e-mail :
  Jaaplolkema@ziggo.nl
  Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl
 • Hoofdsponsor Senioren
 • Hoofsponsor Jeugd
 • Hoofdsponsor Jeugd
 • Hoofdsponsor Vrouwen & Meiden
 •  

  Vanuit richting A12 - Utrechtsebaan/Boslaan
  Sla rechtsaf de Benoordenhoutseweg (N44/S101) op richting Wassenaar/Scheveningen/Bronovo. Houdt na 2 kilometer rechts aan op de Benoordenhoutseweg (N44/S101) om de afslag Louwman Museum/Duindigt te nemen. Steek vervolgens de Benoordenhoutseweg (N44/S101) over naar de Waalsdorperlaan en volg deze 500 meter, om vervolgens linksaf te slaan naar de van Brienenlaan.

  Vanuit richting N44/S101 en A44 - Rijksstraatweg
  Ga rechtdoor op de Rijksstraatweg (A44) en Rijksstraatweg (N44/S101) richting Den Haag en Den Haag Centrum/Haagse Hout, neem de afslag Duindigt rechtsaf naar de Waalsdorperlaan en volg deze 500 meter, om vervolgens linksaf te slaan naar de van Brienenlaan.

  Vanuit richting N44/S101 - Rijksstraatweg en N14 - Noordelijke Randweg
  Vanaf de Noordelijke Randweg (N14) houdt u rechts aan om de afslag Den Haag - Haagse Hout/Wassenaar (de Zijdeweg) te nemen. Volg de Zijdeweg tot aan de N44/S101 - Rijksstraatweg en sla linksaf de N44/S101 - Rijksstraatweg op. Neem de afslag Duindigt rechtsaf naar de Waalsdorperlaan en volg deze 500 meter, om vervolgens linksaf te slaan naar de van Brienenlaan.

  Vanuit richting van Alkemadelaan (Scheveningen)
  Op de van Alkemadelaan houdt u links aan en slaat u linksaf de Oude Waalsdorperweg op richting Ring S200/Wassenaar/Rotterdam/Amsterdam/Utrecht. Op de Oude Waalsdorperweg volgt u de weg tot aan de rotonde. Op de rotonde neemt u de eerste afslag richting Ring S200/Wassenaar/Rotterdam/Amsterdam/Utrecht. Hiermee slaat u de Landscheidingsweg (N440/S200) op. Volg deze weg 1 kilometer tot aan afslag Duindigt en neem de afslag. U rijdt nu de Buurtweg op. Volg deze weg tot aan het kruispunt met de Waalsdorperlaan, en sla linksaf de Waalsdorperlaan op. Volg deze weg tot aan het kruispunt met de van Brienenlaan en sla rechtsaf de van Brienenlaan op.

   

  Parkeren
  Bij SVC'08 is er beperkt  parkeergelegenheid! Als bij thuiswedstrijden van SVC'08 1 het parkeerterrein van SVC'08 aan de Van Brienenlaan vol is, kunt u gebruik maken van de parkeerplaats van de Renbaan Duindigt (een stukje verderop aan de Waalsdorperlaan, schuin tegenover de ingang van de renbaan). U kunt dan teruglopen langs de tankgracht naar SVC'08 (5 minuten wandeling)