• Voor originele foto e-mail :
  Jaaplolkema@ziggo.nl
  Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl
 • Hoofdsponsor Senioren
 • Hoofsponsor Jeugd
 • Hoofdsponsor Jeugd
 • Hoofdsponsor Vrouwen & Meiden
 • Keeperstraining

  Het keepen is een apart vak en dat verdient ook aparte aandacht. Op woensdagavond is dan ook een veld gereserveerd voor het geven van keeperstraining voor de jeugd vanaf de leeftijdsklasse JO10. Dit gebeurt in een aantal groepen en wordt gegeven door speciale keeperstrainers.

  Ahv diverse thema’s wordt er op alle keepersvaardigheden getraind. Per thema wordt er ook een link gelegd naar de teamtrainingen en uiteraard naar de wedstrijdsituaties.

  Aan het begin van ieder seizoen wordt er een planning gemaakt wanneer er op welke thema’s getraind wordt. De thema’s komen zowel in de 1e als 2e seizoenshelft meerdere keren aan bod.

  De jongste (beginners) groep volgt een apart programma waarin ze kennis maken met het keepen, de basisvaardigheden onder de knie krijgen en vooral het keepen leuk moeten gaan vinden.

   

  De keeperstrainers voor seizoen 2023-2024 zijn: Raymond van Tol, Charlotte Verweij, Robin Kranendonk en Ard Buis. De trainingen vinden iedere woensdag (behalve in de schoolvakanties) plaats op veld 2 tussen 18u en 20u.'