• Zarautz Restaurant & Lunchroom verlengt contract

  21 nov 2021 Jaap Lolkema
  |
  • 0
 • Zarautz Restaurant & Lunch Café verlengt contract als shirtsponsor van de dames- en meisjesteams van SVC'08 

  Vorige maand konden wij al meedelen dat de shirtsponsor van de herentak, Rederij Groen, zijn contract heeft verlengd. Deze maand mogen wij hier vol trots Zarautz als shirtsponsor van de damestak aan toevoegen. Zarautz Restaurant & Lunch Café pronkt dankzij de verlenging van het sponsorcontract nog zeker 3 jaar op de shirts van onze meisjes- en damesteams. 

  Harry, de eigenaar van Zarautz, is een graag geziene gast op SVC'08 en de favoriete toeschouwer bij al onze dames en meisjes. De teams gaan regelmatig op bezoek bij Harry in het restaurant voor een gezellig diner of een heerlijke lunch. Kortom, Harry en zijn restaurant Zarautz zijn meer dan alleen shirtsponsor. 

  Op heel Scheveningen staat Zarautz bekend als gezellig restaurant voor jong en oud waar je nog lekker en betaalbaar kunt eten. Met het gezin, met een vriendengroep of gezellig met z'n tweetjes. Op het terras kun je bij mooi weer genieten van een drankje en borrelhapje. En als je iets te vieren hebt dan maakt Zarautz graag samen jou het feest!