• Ondanks verlies van M011-1 toch een voldaan gevoel na een spectaculaire wedstrijd

Letterlijk en figuurlijk schoten de meiden van SVC’08 onderleiding van deze week de aanvoerster Aimée R direct uit de startblokken. Na de afkondiging van een komende periode met geen publiek meer bij voetbalwedstrijden ⚽️, willen de meiden van SVC’08 toch nog even aan het meegereisde supporterslegioen laten zien wat spectaculair voetballen is. Snel 💨 vlogen de doelpunten al om onze oren 👂 tijdens de uitwedstrijd bij VCS in Den-Haag. Met een paar prachtige loopacties van Tess en met geplaatste schoten oa. een vrije trap stond het in de eerste tien minuten 0-2 voor SVC’08. Vervolgens waren er vele aanvalsgolven met mooi combinatie spel tussen Faye, Alexandra, Rosalie, Hannah, Aimée R, Aimée S, Annabel, Milou, Tess en Dewi. Toch scoort VCS uit een counter de 1-2. Met onnavolgbare voetbalacties zette SVC’08 de wedstrijd voort. Tijdens de rust stond nog steeds de 1-2 op het scorebord 👍. Vooral door de vele spectaculaire reddingen van keepster Faye. Na een heerlijke versnapering (spekkie’s)😋 tijdens de rust en een pep-talk van de trainer Arjan, hield iedereen het koppie erbij en bleven de meiden vasthoudend in een ruit (spekkie) staan. SVC’08 hield de tegenstander na rust gewoon in de tang en ging door met het aanvalsspel. Snel na rust was er weer een weergaloze redding van Faye op een hard en gericht afstandsschot van VCS. In de tweede helft gaf de ‘thuisfluiter’ van VCS een onterechte penalty tegen en gelukkig 🍀 keek onze keepster Faye ook deze bal over en dus gerechtigheid. Vervolgens ging het spel gelijk op en kwam VCS toch fortuinlijk op 2-2. Vervolgens scoorde VCS met ineens wat bijzondere invalsters ook nog de 3-2, 4-2, 5-2 en 6-2. Met deze eindstand werd na het eindsignaal Milou door haar fenomenale dribbels uitgeroepen tot speelster van de week!