• Voor SVC’08 2 stond dit weekend het jaarlijkse trainingskamp gepland. Plaats van bestemming was dit jaar sportcentrum Papendal, waar we een mooi hotel aantroffen met geweldige voorzieningen en service. Met 16 spelers en 4 stafleden hebben we er een geslaagd weekend van gemaakt!

  DAG 1 Vrijdag 10 Januari 2020

  om 12:30 uur verzamelde een deel van de groep op SVC’08 voor een lunch, verzorgd door Wout Spaans! Een aantal spelers zou later aansluiten ivm verplichtingen op werk. Om ca. 13:30 uur vertrokken we met 13 man naar Hotel Papendal, waar we netjes om 15:00 uur arriveerde. Nadat het programma was doorgelopen en de kamers waren ingecheckt kon iedereen zich op de kamer gaan installeren. Om 18:00 uur schoof een ieder aan voor het diner, een prima verzorgd buffet, met ruime keuze voor een ieder. Na het eten arriveerde ook de overige spelers en kon de groep zich mentaal gaan voorbereiden op de jaarlijke voetbalquiz, verzorgd door Hans van Zaanen. Zoals eigenlijk ieder jaar was de quiz uitstekend voorbereid, zeer divers en waren de vragen van een goed niveau. Na zo’n 2,5 uur en veel gezelligheid en hilariteit werden de winnaar bekend gemaakt en vertrokken we naar de bar, waar nog een aantal drankjes werden genuttigd totdat het barpersoneel de bar moest sluiten. Een klein groepje gaf de gezellige avond nog een vervolgd in de hotel lobby, waarna de kamers werden opgezocht.

  DAG 2, Zaterdag 11 Januari 2020

  Vandaag stond de wedstrijd tegen vv Haastrecht 2 op het programma. Echter, helaas kon de tegenstander geen elftal op de been krijgen en was het regelen van een vervangende tegenstander niet meer mogelijk. Om 8:30 schoof de groep aan voor het uitstekend verzorgde ontbijt. Voor een tweetal spelers bleek 8:30 uur net een half uurtje te vroeg voor het ontbijt, maar hiervoor hebben ze een passende boete betaald, in de vorm van een extra loopvorm! Na het ontbijt zijn we, onder leiding van Robert Markering, aan een uitgebreide wandeling in het bosrijke gebied rondom het hotel gestart. Na ca. een uur eindigde de wandeling bij het jeugdcomplex van voetbalvereniging Vitesse, waar we getuige waren van een aantal jeugdwedstrijden. Hierna zijn we richting het terrein van SML Arnhem gegaan voor een pittige training. Bij terugkomst in het hotel werd de vrije invulling van de tijd door een ieder benut. Een aantal maakte gebruik van de wellness bij het hotel, een ander deel van de groep bezocht de wedstrijd Vitesse JO19-1 vs. Ajax JO19-1. Na afloop van de wedstrijd keerde we terug naar het hotel, waar de mannen zich konden opmaken voor een mooi stapavondje in Arnhem. Na het diner en een paar drankjes in de hotelbar vertrokken de spelers per taxi naar Arnhem, voor een zeer geslaagde avond. De staf zorgde ervoor dat de barman in het hotel zich niet eenzaam voelde nadat de spelers waren vertrokken.

  DAG 3, Zondag 12 Januari 2020

  De laatste dag op het trainingskamp. Om 10:00 uur stond het ontbijt op het programma. Dat bleek een uitdaging, maar uiteindelijk zat de volledige groep aan tafel. De ochtend kenmerkte zich door de mooie verhalen van de avond ervoor, wat zorgde voor een hoop hilariteit. Verder stond het uitchecken op het programma, en rond het middaguur het vertrek naar huis. De gebruikelijke afsluiting van het trainingskamp werd door de trainer gedaan. Hierbij gingen dank uit naar een ieder voor de bijdrage aan een zeer geslaagd trainingskamp. Speciale dank ging uit naar Hans van Zaanen, voor het organiseren van de voetbalquiz, en naar Robert Markering, voor totale organisatie van het trainingskamp, waarvoor hij volop complimenten kreeg van de gehele groep.

  Voor SVC 2 dus een uitstekende start van het nieuwe jaar, en een mooie aanzet naar de belangrijke 2e seizoenshelft.