• SVC'08 VR2 - FC 'S gravenzande VR3

  13 jan 2024 Patrick
  |
  • 0
 • Zaterdag 13 januari half 11 op het complex van SVC '08 verzamelen de dames van vrouwen 2. Waar de meerderheid netjes optijd is en direct door naar de kleedkamer mag van trainster Deb, zijn er altijd een paar fasionable late.

  De sfeer is goed, we hebben er zin in. Alhoewel de temperaturen toch wat tegenvallen. Vorige week zaten we immers nog in het zonnige Spanje op trainingskamp. Waar een ieder heeft genoten van het voetballen, het zonnetje en de drankjes.
  Wanneer de een omgekleed is, de ander half omgekleed en de laatste nog even rustig een ontbijtje wegwerkt begint Deb aan haar gebruikelijke praatje.

  Alleen is deze anders dan andere. New Year, New Deb zullen we maar zeggen. We MOETEN winnen vandaag. We hebben een zeer korte winterstop gehad (zegmaar geen). We staan nu 7e, met winst staan we 5e en maar 2 punten achter op nummer 4 en 3. We zijn met veel speelsters, dus kunnen waar nodig lekker doorwisselen. Het is droog en waait niet al te hard. Kou is een emotie die kun je uitschakelen!

  We beginnen sterk aan de wedstrijd het gaat gelijk op! Na een kleine 20 minuten geeft Isabel de bal mooi op Sharon en die werkt hem keurig af. 1-0 dat is lekker. Maar nu vast houden. De tegenstander krijgt ook kansen, maar dankzij super keeper Charlotte komt de tegenstander niet aan scoren toe. Na ruim een half uur gespeeld te hebben creëren we weer een kans. Sharon geeft hem voor, isabel loopt goed door en Floor schiet hem beheerst in de goal. Extra top omdat vooraf besloten was dat Floor deze wedstrijd echt moest scoren. Wellicht volgende week maar weer manifesteren. Bijna voor het eind signaal zetten we nog een mooie aanval op. Sharon schiet van net buiten de 16 en bijna op de achterlijn de bal zo de verre hoek in. Was dit nu bedoeld als voorzet? Het maakt niet uit want we gaan met 3-0 de rust in.
  Na een (voor de scheids) te lange rust beginnen we aan de 2e helft. Het blijft spannend en gelijk op gaan. De tegenstander en wij krijgen mooie kansen. Er valt echter maar 1 doelpunt. Gelukkig aan onze kant. Een corner welke eerst op de lat werd gekopt vervolgens opnieuw voorgegeven en uiteindelijk weet Isabel hem het doel in te krijgen.
  Nu gaat het bij een verslag vaak op de aanval. Maar laten we onze toppers op het middenveld en in de verdediging niet vergeten. Een team een taak, samen hebben we gewonnen.

  Dit verslag werd medemogelijk gemaakt door onze supporter van de dag Patrick. Welke live verslag heeft gedaan in de app groep van de vrouwen selectie.

  Volgende week staat er een uitwedstrijd op de planning tegen de nr 9. Al daar zullen we weer MOETEN winnen voor een plek op het podium.