• SVC'08 VR2 - Ariston'80 VR4

  18 dec 2023 Limei
  |
  • 0
 • SVC'08 VR2 - Ariston'80 VR4

  Op zaterdag 16 december kregen we eindelijk de kans om tegen Ariston'80 VR4 te spelen. Enkele dames van Vrouwen 2 waren ruim op tijd aanwezig en maakten van de kans gebruik om ook even bij Vrouwen 1 te kijken. Er was geen druppel regen te bekennen, en vol enthousiasme betraden we veld 1!

  De aftrap van de eerste helft is gegeven en we hadden moeite om de bal van onze helft af te krijgen. Maar dan slaagt de verdediging van SVC er in om de bal naar voren te werken. Floor geeft een waanzinnige voorzet vanaf de middenlijn naar Sharon en ze knalt 'm erin! 1-0 voor ons! En alsof dat niet genoeg was, scoort Sharon even later ook nog eens de 2-0! Ariston laat zich niet zomaar uit het veld slaan en geeft een mooie voorzet. Ze komen bijna tot een kans, maar dan begaat onze verdediging een overtreding. Ariston krijgt een vrije trap net buiten de zestien, en voordat Charlotte de muur kon neerzetten, knallen ze de bal erin 2-1. Na nog een paar geweldige reddingen van Charlotte, ronden we de eerste helft af met een stand van 2-1.

  Na de rust gingen beide teams er weer vol voor. De bal verscheen steeds minder op onze helft, en we creëerden enkele prachtige kansen. Na wat mooi tikwerk van SVC beloonde de tegenstander ons met een eigen doelpunt, waardoor we op 3-1 kwamen! Ariston probeerde wanhopig voorbij onze verdediging te komen, maar zonder succes. De bal werd fraai naar voren gespeeld, en Julia, vanuit de verdediging, ging mee naar voren. Ze kreeg de bal en schoot hem prachtig in het doel 4-1. Net voordat er werd afgefloten, kreeg Ariston nog een goede kans. Ze werkten de bal naar voren en schoten hem erin 4-2. En zo eindigde de wedstrijd met een overtuigende 4-2 overwinning voor SVC'08 VR2. Op naar de volgende uitdaging!