• SVC’08 VR 2 - Monster VR2

  13 mrt 2024
  |
  • 0
 • 📝 Wedstrijdverslag 📝

  9 maart: 15.15 uur SVC’08 VR2 - Monster Vr2

  Afgelopen zaterdag 9 maart was het weer tijd om te voetballen. Deze keer hadden we een betere tijd en beter weer, maar wel een wedstrijd tegen de koploper.

  De uitwedstrijd tegen de koploper wisten we met 3-3 te eindigen. Voor Monster is dit 1 van de 2 wedstrijden die ze niet hebben gewonnen, dus voor ons de taak om dat vandaag ook weer voor elkaar te krijgen.

  Vandaag hadden we weer de privilege om van Charlotte, de keepster van vrouwen 1, gebruik te maken. Verder begonnen we met 3 wissels.

  De eerste helft begonnen we met 4-4-2. Achterin stond links achter Michelle K, laatste vrouw Julia, voorstopper Kim en rechtsback Maaike. Op het middenveld begonnen we met links half Nina, verdedigende middenveld Isabel, aanvallende middenveld Melanie en rechts half Tessa. Voorin begonnen we met Naomi en Elischa.

  Met onze koppen omhoog begonnen we sterk met de wedstrijd. De dames van Monster kwamen weinig door ons heen en we hadden ook zelf een aantal mooie kansen. Helaas konden we ze niet afmaken en maakte Monster in het laatste kwartier van de eerste helft de 0-1. Hier konden we in de eerste helft helaas niet meer de 1-1 van maken. In de rust gaven onze leidsters Deb en Syl aan dat we nu onze kansen wel moeten afmaken en dus gingen we van een 4-4-2 opstelling naar een 4-3-3 opstelling.

  We begonnen gelijk krachtig in de tweede helft en wisten na een kwartier te voetballen eindelijk de 1-1 te maken, afgerond door Marjolein.

  Niet veel later was er even wat reuring in het veld. Maaike zat in duel met een tegenstander van Monster waarna een woordenwisseling van de tegenstander naar Maaike plaatsvond. Hier was Maaike het totaal niet mee eens dus heeft er even wat aangedaan. Ik zal niet teveel in detail treden hierover, maar uiteindelijk werden zowel Maaike als de tegenstander van Monster met rood van het veld afgestuurd. En moesten beide teams met 10 speelsters verder.

  Het zorgde even voor wat chaos in het veld maar uiteindelijk met wat schuiven kwamen we er wel. Toch wist Monster onze verdediging voorbij te lopen en de 1-2 te maken helaas.
  Maar dit weerhield ons niet om alles op alles te zetten om alsnog de wedstrijd te eindigen met minimaal een gelijk stand.

  Als troef voor ons kwam Jennifer van vrouwen 1 het laatste kwartier onze aanval versterken. Voorin hadden ze veel kansen maar afmaken lukte het nog niet, totdat een paar minuten voor tijd Naomi 1 op 1 met de keeper de bal toch mooi langs de keeper de bal in het goal schoot en we toch eindelijk de 2-2 hadden gemaakt.

  De laatste paar minuten hebben we het achterin helemaal dicht gezet totdat het fluit signaal kwam.

  Trots op iedereen dat we deze wedstrijd hebben gevochten tot het einde en wederom tegen de koploper gelijk hebben gespeeld!

  Charlotte en Jen nog bedankt voor het helpen van ons en ook Rob de Roo bedankt dat hij onze scheidsrechter wilde zijn.