• SVC'08 volgend seizoen met gehele technische staf verder

  18 dec 2020 Jaap Lolkema
  |
  • 0
 • SVC 08 volgend seizoen verder met de gehele technische staf

  SVC 08 heeft het contract met hoofdtrainer Jeffrey Frijters verlengd. Hij gaat volgend jaar het 4e seizoen in op het Oostersportpark. Ook de rest van de technische staf blijft intact.

  Michael Ros blijft actief als assistent-trainer, Ton Pille als keeperstrainer en Mo Taib als assistent-scheidsrechter.

  Robin den Dulk blijft trainer bij het tweede elftal samen met zijn assistent Romano Spaans en clubman Hans van Zaanen als trainer van het derde elftal.

  Drie jaar geleden zijn we bij SVC'08 met een nieuwe TC een andere weg ingeslagen met als belangrijkste doelstelling rust en stabiliteit in de selectie. We kunnen nu concluderen dat we een heel eind in de goede richting gaan en ondanks de coronacrisis blijft de uiteindelijke doelstelling promotie naar de 1e klasse!

  Hoofdtrainer Jeffrey Frijters: 

  Het is fijn om met deze (relatief) jonge spelersgroep verder te bouwen. Er zit volop rek in en de spelers zijn gretig. Dat is een mooie basis om stappen mee te zetten. Verwachting is dan ook dat de groep grotendeels intact blijft voor volgend seizoen. Verder doet het me ook goed dat de technische staf blijft zoals hij nu is. De samenwerking voelt vertrouwd en de lijntjes tussen de selectie en TC zijn kort. Voor mij alleen maar redenen om blij te zijn met deze verlenging.