• SVC'08 JO9-4M - RCL-09 8G

  8 feb 2020 Sophie
  |
  • 0
 • Zaterdag 8 februari 08:30 SVC 08 - 09-4M tegen RCL-09 8G

  De wedstrijd is nog maar net begonnen en ja hoor eerste doelpunt wordt gemaakt door Hannah. Na een mooie aanval van Jade overgenomen door Tess R bijna een tweede doelpunt. Onze meiden zijn niet bang voor de jongens. Mooie redding van Faye.
  Na 6 minuten een tegendoelpunt helaas. 1-1. 1e wissel Dewi en Aimee erin en Hannah en Tess R eruit! Mooie redding van Faye. Ze gaan lekker op deze frisse zaterdagochtend. Mirte weet een tegendoelpunt te voorkomen. Een corner voor de tegenpartij. Milou staat lekker te verdedigen. Corner tegen. 1e rust. Mariëlla bewaakt de koffie van Patrick, ook een speciale taak. Even een duidelijk uitleg welke positie wie in moet nemen en weer vol goede moed het veld op na de 1e rust. Ah jammer meteen een tegendoelpunt, het is nu 1-2, niet nodig maar gewoon doorgaan. Ze lijken de grip te verliezen, het wordt 1-3. Kom op dames, doorzetten en gaan, niet opgeven. Helaas een vierde tegendoelpunt 1-4. Mooie redding van Faye. Bijna een mooi doelpunt van Aimee, toch weer een beetje energie van onze kant. 2e rust even een glaasje limonade om energie op te doen. Tegen de jongens moeten we dus super, super, super onze best doen, aldus Patrick.
  Aan de supporters zal het niet liggen, zelfs opa Koos kijkt toe vanuit de dug out! Mooie aanval van Hannah. Mooie redding van Faye, wat moeten we zonder onze goede keeper. Corner voor ons, bijna erin. Gelukkig gaan ze er weer voor, de energie en motivatie lijkt terug te zijn. Dewi sprint over het veld. Jammer een vijfde tegen doelpunt 1-5. Redding van Faye gelukkig. Het begon zo mooi, toch de grip weer kwijt. Aimee en Milou gaan weer terug het veld op en wisselen met Tess R en Hannah. Hannah is het er niet mee eens. Laatste deel van de wedstrijd breekt aan. Voorzet van Hannah naar Dewi en ja hoor een mooi doelpunt. Dewi zorgt voor een mooie 2-5, we zijn er bijna. Blessure bij de jongens, maar het spel ligt niet lang stil. Mooie paas van Aimee, mooie redding van Faye. Mirte gaat als een speer naar het doel. En ja hoor een derde doelpunt gemaakt door Hannah. De eindstand is 3-5 geworden. Volgende keer beter dames, want dat kunnen jullie!