• Verslag 16 oktober

Zaterdagochtend 16 oktober werden wij om 10:45 op het Oostersportpark verwacht. Voor een aantal was dit een uitdaging omdat er een zieke Kim bij was en er een paar de avond ervoor een gezellig avondje bij èèn van de Haasnootjes hadden gehad. Eenmaal in de kleedkamer, omgekleed en wel was het tijd voor “de” bespreking. Het was even brainstormen over wat Patrick afgelopen maandag met ons had besproken. Wellicht kon dit ons weer naar een overwinning helpen.
    Eenmaal omgekleed, ingetaped, uitgesproken en warmgelopen stonden wij klaar op veld 2 voor het begin van de wedstrijd.

Daar was het startsignaal. Al snel kregen meerdere spelers door, dat het niet zo lekker liep als afgelopen maandag. Iedereen probeerde het wel en gaf de volle 100% maar toch waren wij steeds net een stapje te laat. Zo ook na een minuut of 14. De mid mid van Docos kreeg de kans om de bal door te spelen naar de rechtsbuiten en de bal vanaf de 16 in het goal te schieten. 0-1 Achter… Toch hebben de dames van SVC de eerste helft aardig wat kansen gehad, maar de keepster van Docos was ons steeds een stapje voor. Al gauw volgde het 2de doelpunt, weer door de rechtsbuiten van Docos. Hoe deze is gescoord is deze verslaggeefster even vergeten :) Het was in ieder geval een mooi doelpunt. Toch maakte de dames van SVC het de meiden van Docos af en toe lastig. Het was de eerste helft even billen knijpen voor de keeper van Docos want Els kreeg meerdere kansen en Sorayya gaf de bal goed voor maar toch wist zij, de keepster, de 0 te behouden.

Na de eerste 45 minuten gingen we naar de kleedkamer. Deborah vroeg aan ons hoe wij de wedstrijd vonden gaan. Iedereen was het wel met elkaar eens.. de conclusie was; wij zijn overal net een stapje te laat.

Na de limo weer terug naar veld 2, voor de tweede helft. Al gauw merkten wij dat het een stuk beter ging. Met meerdere kansen op de goal, begon de tweede helft veel beter dan de eerste helft. Syl kwam aan de bal en had weer zo’n momentje van “Ja ik kan het nog” en laat zo 4 speelsters achter zich met als gevolg, een mooie kans op het goal, maar ook deze mocht helaas niet baten. Na heel wat mooie verdedigings- en aanvalsmomenten, viel er toch nog één tegen doelpunt in de laatste 10 seconde. Dit doelpunt werd gevolgd met het fluitsignaal van de scheidsrechter.

Volgende week zijn de dames van VR2 vrij dus kunnen ze even bijkomen van de afgelopen 3 wedstrijden in één week.