• SV Den Hoorn JO9 - SVC'08 MO9

  29 jan 2023 -
  |
  • 0
 • SV Den Hoorn JO9 - SVC'08 MO9

  Gisteren konden onze dames lekker uitslapen en fit beginnen aan de uitwedstrijd tegen S.V. Den Hoorn. De warming up ging goed en de dames waren opgewekt totdat ze de tegenstander zagen aankomen. Dit jongensteam vonden een aantal dames best intimiderend.

  Naarmate de wedstrijd vorderde werd dit alleen maar erger. Celine kwam in botsing met de tegenstander. Terwijl haar teamgenoten Celine te hulp schoten ging de tegenstander er vandoor met de bal en schoot de 1-0 binnen. De spel begeleider had niks gezien dus telde hij de goal.

  Na een aantal andere botsingen en harde schoten die de meiden op hun lichaam kregen waren ze dusdanig geïntimideerd dat de tegenstander vrij snel uitliep naar een 6-0 voorsprong.
  Na wat overleg besloten we onze wissel ook in te brengen waardoor we 8 tegen 7 speelden. Toen begonnen de verhoudingen enigszins te draaien.

  De jongens kwamen er moeilijker doorheen en we scoorden nog 2 goals via Celine en Jente. Ook de penalty serie ging heel goed. Daar zie je dat de meiden over genoeg vuurkracht beschikken. Tegen jongens spelen blijft stom. Een wedstrijd om snel te vergeten.

  Volgende week ontvangen we de MO9 van FC Zoetermeer bij ons. Ik hoop dat de meiden dan weer kunnen genieten van de wedstrijd. Dan maken we er weer een leuke wedstrijd van.