• SJC MO9 vs SVC'08 MO9

  2 apr 2023 Gilbert
  |
  • 0
 • Wedstrijdverslag zaterdag 1 april 2023. SJC MO9 vs SVC'08 MO9

  Om 08:00 uur kwam een beetje iedereen aandruppelen, om vervolgens ,onder genot van een bakje koffie van Akke, rustig aan de dag te beginnen met de wedstrijd. Kika zat diep in haar telefoon te gluren, want Formule 1 was bezig met kwalificatie. Totaal geen interesse voor haar medemens om haar heen, maar gelukkig was zij tijdens de wedstrijd er weer goed bij.😂

  We begonnen met de wedstrijd en gelukkig weer met Emilie in het veld! Heerlijk om haar weer te zien voetballen na een lange blessure. Al gauw hadden de coaches in de eerste minuten van de wedstrijd in de gaten, dat het nog wel eens een lastige pot kon worden. Het werd al snel 1-0 voor SJC. Er liep dan ook een heel groot meisje die misschien in het begin nogal indruk maakte.

  Maar daar was natuurlijk Femme die niet bang was voor de drie koppen grotere meisje. Femme wist haar uit te schakelen en al gauw was dat meisje onder de indruk van Femme, waardoor zij niet meer aan voetballen toe kwam.

  Maar we stonden nog 1-0 achter, maar dan hebben we altijd nog de veerkracht van onze meiden die direct toesloegen met een doelpunt van Jasmin! 1-1!

  De teams waren gewaagd aan elkaar. Een voorzet van SJC kwam voorlangs ons doel en Celine, die altijd in het goal weet te scoren van de tegenstander had het ongeluk dat ze een eigen doel maakte 2-1. Dat kan gebeuren en de meiden lieten weer hun veerkracht zien. Want vanuit heel ver en vanuit een onmogelijke hoek scoorde Josefien met een heel mooi hard schot de 2-2!

  Jente had op de helft van de tegenstander een uitbal genomen en dribbelde heel slim snel het veld in en gaf een voorzet, waardoor Celine haar eigendoelpunt goedmaakte door nu in het goede doel te scoren 3-2!!! Zo zie je maar met de uithoudingsvermogen van Jente en haar voetballend vermogen en inzicht, zijn we regelmatig gevaarlijk.

  We gingen de rust in en we starte weer met een enorme motivatie aan de tweede helft. Emma nam een uitbal op de helft van de tegenstander en nam haar tijd om te kijken wie er vrij stond. Emma was deze wedstrijd erg goed aan de bal en had oog voor haar medespelers. Zij schoot heel mooi naar Femme die in het middenveld stond. Femme zag dat Celine aan de zijkant stond van de goal en speelde Celine in, Celine zag Jasmin voor de goal staan en speelde Jasmin in waardoor Jasmin de bal in kon schieten, 4-2!!! Wat was dit een mooie team goal. Dat zien de coaches heel graag, want dat betekent dat de trainingen helpen!!

  De meiden van SJC kwamen goed terug, maar door de jarige Valentina en aanvoerdster werden de aanvallen snel gestopt. Ze deed zelfs een bal terugkoppen, waardoor er een gevaarlijke aanval werd gestopt. Emilie die de ballen goed onderschepte en goed het spel verdeelde door over te spelen kwamen we iedere keer er goed uit. Ze had er echt zin in en liet niet zien dat ze geblesseerd is geweest, want ze was als van ouds! Emma die heel het veld aan het aflopen was om haar team te steunen, echt heel goed.

  Door de teamprestatie was ook in de uitslag terug te zien, want al gauw kwam Jasmin in scoringspositie alleen werd de bal geblokkeerd, maar kon ze als nog naar Femme inspelen en Femme was er als de kippen bij en scoorde haar eerste goal van de wedstrijd. Femme had al gauw door dat ze voorin wilde blijven staan want ze had het gevoel dat er nog wel meer kansen aan zaten te komen. Nadat ze weer mocht spelen, omdat ze wissel had gestaan, vond Femme het nodig om met haar oorwarmers te gaan spelen. Dat was al na 3 seconden geen succes, want dan hoor je natuurlijk niets meer🤦🏻‍♂️.

  Hierna kwam Femme weer in scoringspositie en schoot met een verwoestend schot in de kruising van de tegenstander, 3-6!!! Boem!!!💪🏻

  Meiden nogmaals complimenten voor jullie teamprestatie het was een genot voor de coaches en de ouders om naar jullie te kijken. Elke wedstrijd zien we steeds betere dingen van één ieder. Ook het keepen werd niet over geklaagd en iedereen droeg zijn steentje bij. Ook dat gaat telkens beter met het keepen, vooral het uitschieten! wat een harde schoten van: Jente, Josefien, Jasmin en Emma!!!💪🏻💪🏻.

  Trots op jullie.

  Groetjes Gilbert