• *Oproep van het sfeerteam (crowdfunding)*

  Mede dankzij de recente successen van het eerste, is ons supportershart weer harder gaan kloppen. Dit zult u mogelijk wel gemerkt hebben door de sfeeracties van de afgelopen weken, maar... we willen meer! In het verleden heeft men bijvoorbeeld ook spandoeken laten maken van onze 'clubiconen' (zie de foto's hieronder) en dergelijke acties zouden wij graag een gevolg willen geven. Dit soort acties zijn helaas niet gratis en daarom willen we proberen door middel van crowdfunding geld hiervoor op te halen.

  Met alle sfeeracties hopen we in ieder geval een positieve bijdrage te leveren aan een leuke sfeer bij het eerste elftal en mogelijk het behalen van een periode (of meer?)!

  Om niet onnodig percentages aan externe websites te hoeven betalen, vragen wij om uw bijdrage over te maken op de rekening van SVC’08, namelijk NL72RABO 0138858721 t.n.v. SVC’08. Geef hierbij het kenmerk 'Sfeeractie' mee. “Contante” donaties zijn uiteraard ook van harte welkom! Deze kunt doneren aan de bar in de kantine via uw clubkaart of pin. Met elke donatie zijn wij blij! Alle beetjes helpen om tot mooie sfeeracties te kunnen komen!

  Om op de hoogte te blijven van onze acties, kunt u ons volgen op instagram-account Ghoas_svc08. Ook zullen we via de SVC'08 Facebookpagina proberen updates te geven.

   Aan iedereen die onze sfeeracties steunt:

  Bij voorbaat enorm veel dank namens het hele sfeerteam!!!