• RKAVV MO11 - SVC08 MO11-1

9 nov 2019 Mamat
    |
    • 0
  • Zaterdagochtend 8:30 verzamelen. Ondanks de verse croissants kon ik helaas niet onder het verslag uit.
    De meiden zijn nog niet wakker als het eerste doelpunt vannde tegenparty een feit is. Hier hadden ze niet op gerekend, want Erwin had eerder laten weten dat de tegenstander een makkelijke partij was.

De tegenpartij is in de eerste 10 minuten goed aan de bal en onze meiden raken een beetje in de war. Dan volgt al snel de 1-1 van Maria ( mischien onze nieuwe aanwinst). De svc meiden krijgen weer beetje hun vertrouwen terug maar Luna krijgt al snel een bal in dr net van de tegenpartij en zij scoren de 2-1. Niet lang er na scoort Milou door het mooi overpasen van de svc meiden de 2-2 . Sarah en yas verdedigen achter goed samen er komen geen ballen meer voorbij.
    De tegenpartij heeft veel balverlies en Milou scoort weer 2-3 en de headtrick is al bijna inzicht. Dan volgt door een mooi samenspel van de meiden de 2-4 van Maria is een feit Onze meiden worden overmoedig maar blijven wel geconcentreerd. Ondanks de partijdig scheidsrechter (in de 2 helft) maakt Milou haar headtrick.! 2-5 Moeders vragen zich al af of een kwartet de juiste benaming is van het wellicht 4e doelpunt van Milou.
    Terug naar de wedstrijd, onze dames laten een heel mooi samenspel zien en pasen heel mooi naar elkaar waardoor het al snel 2-6 wordt door Evie.( Dacht ik) ballen vliegen de keeper van dr tegenpartij om de oren en ze gaan wisselen van keeper.
    Door het over passen naar elkaar volgt er een schitterend doelpunt van Nikki 2-7 .
    Onze meiden weten het al we winnen vandaag, overenthousiast blijven ze wel naar elkaar overpasen en dan is de laatste ook een feit! 2-8.

Dit is me eerste verslag, zal wel hier en daar een fout in zitten. Namen van de meiden of het tijdsbestek. Sorry daarvoor maar oefening baart kunst.