• Quick MO11 - SVC'08 MO11-1

  9 okt 2021 Faye
  |
  • 0
 • Quick Mo11 - SVC’08 MO11-1

  Zaterdag ochtend 08:00 staan ze er weer, de meiden van SVC’08 (mo11) spelen uit tegen Quick (mo11). Onder begeleiding van Arjan gaan ze naar de kleedkamer voor de opstelling en peptalk. Dan hop richting het veld, ze beginnen gelijk met warm lopen en staan zoals gewoonlijk weer keurig op tijd opgesteld. Dit terwijl de tegenpartij nog lijkt te bedenken wie waar gaat staan!

  Hannah is vandaag onze aanvoerster, fluitje gaat en ze spelen elkaar eerst even rustig over alvorens ze het “spel” laten beginnen. De meiden van de tegenpartij ogen wat kleiner maar dat zegt niets, want na 2 min moet Faye haar eerste redding maken, Faye neemt uit op Hannah naar Tess naar Dewi terug naar Tess eerste poging, naast. Van Mirte (altijd laatste vrouw) naar Aimeé S terug naar voren. Helaas quick loopt terug, en na een poging tot verdedigen van Milou, Mirte en Aimeé S gaat ie er toch in 1-0. Zijn jullie nu wakker vraagt de trainer? Hannah begrijpt de boodschap en neemt de bal mee, helaas net naast. Over en weer, het wordt ze best moeilijk gemaakt ze hebben voorin veel meiden gezet maar SVC blijft jagen op een goal en dan vanaf de zijlijn komt ie bij Hannah terecht en ze schiet…. Yes 1-1. Dewi speelt gecontinueerd op links en speelt iedereen mooi aan zowel het middenveld als voorin. Vrij snel daarna weer een poging voor SVC maar naast. Dan Tess na een flinke aanloop geeft ze een klein tikje en hij zit ze maakt de 1-2. Daarna maakt Tess ook nog de 1-3. Er wordt gewisseld, Aimeé R voor Tess , Rosalie voor Annabelle en Alexandra voor Milou. Wat mooi om te zien dat iedereen zo zijn plekje heeft gevonden op het veld en dat met deze leeftijd al. Quick neemt gebruik van onze wissels en trekt naar voren, redding van Faye, goal blijft leeg. Het wordt SVC even wat moeilijk gemaakt, ze moeten flink verdedigen vooral Rosalie en Alexandra komen lekker aan de bal nu en Aimee S blijft onverstoorbaar harde ballen terug geven ze kijkt, kiest en paast. Faye moet een aantal reddingen maken, maar het blijft 1-3 nu rust een limo erin en een talk van de trainer, de meiden worden even terug bij de les gefloten, worden gewezen op verbeter punten en krijgen complimenten daar waar ze goed gaan.

  We beginnen weer, iedereen drukt, beide teams willen naar “hun” voor. Alexandra verdedigt goed en weer staat Mirte er steeds, Milou is nu ook veel aan de bal en probeert de bal voor de voeten van Annabelle te krijgen. Tess en Hannah kregen een kans maar net in handen van de keep. Tess rent zich vrij en met een mooie voorzet schiet Aimeé R hem erin 1-4. Dan gaat het snel, weer naar Hannah en ze schiet via de hoek bam 1-5 en weer 1-6 (Tess) het ging zo snel. De meiden van Quick worden zichtbaar een beetje gefrustreerd en maken zich vrij waardoor ze een kans creëren en het word 2-6 we krijgen kansen voorin maar ze gaan er niet in. Dan krijgt Quick de bal weer voor de voeten maar maakt Faye een mooie redding, gelijk spelen ze terug en met een wisseling tussen Hannah en Tess wordt het 2-7. Het publiek merkt op dat Dewi de hele wedstrijd er is, rustig, balbezit geweldloos verzet. Ze speelt prachtig voetbal, terug naar de wedstrijd want daar maakt Hannah 2-8 door een mooie voorzet van Aimeé S. Daar gaat Tess ze sprint naar voor en maakt 2-9. De scheids fluit af! Het is duidelijk SVC wint en dat maakt deze meiden POULE winnaar! Dik verdient en heel trots wat groeien ze, elke week weer. Aimée R is speelster van de week, ze scoorde een mooi punt. Nog één weekje trainen, herfstvakantie en dan de nieuwe poule en een nieuwe uitdaging!