• Voor originele foto e-mail :
  Jaaplolkema@ziggo.nl
  Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl
 • Hoofdsponsor Senioren
 • Hoofsponsor Jeugd
 • Hoofdsponsor Jeugd
 • Hoofdsponsor Vrouwen & Meiden
 • Onnodig balverliest nekt Scheveningers

  16 feb 2020 Aad
  |
  • 0
 • Moerkapelle is een leuk dorp, onder de rook van Zoetermeer. De verstedelijking van Moerkapelle grijpt om zich heen. Veel nieuwbouw in een leuke jaren '30 stijl doet het dorp gedijen, opdat het eerdaags waarschijnlijk een woonwijk van Zoetermeer wordt. Aan de rand van zo'n nieuwbouwwijk bevindt zich het fraaie complex van Moerkapelle. Echt leuk daar. Goed ingericht en lekker rustig. Onze gastheren zijn van onze leeftijd, het auto-banden kunstgras lag er groen bij, de wind woei dusdanig dat Simon Pelleboer er op zeker opgewonden van was geraakt.

  Welnu, met grandioze aanvullingen in de persoon van Edwin vd Harst, Edwin Tuijt en Dennis uit het 8e, had onze geblesseerde Fennema de afgelopen week een mooi team samengesteld. Uw VE2 kampt zo halverwege het seizoen met veel blessures. En dat team stond in no time met 3-1 achter. Desalniettemin heerste er in de rust een positieve stemming, deze wedstrijd hoefde echt niet verloren te worden. De 2e helft begon goed. Zo goed dat we op enig moment 3-3 stonden. Die stand had recht gedaan aan het spel. Zeker begin 2e helft hadden we goed grip op de razendsnelle spitsen van Moerkapelle. Het middenveld verdedigde volwassen mee. Dus op naar een gelijkspel zou je zeggen. We snakken inmiddels naar punten. Je loopt de longen uit je lijf om wat puntjes te sprokkelen. En dan gaat het door onnodig en dom balverlies alsnog fout. 4-3, geest uit de fles, vertrouwen weg, pats boem 5-3. Weer verloren. Maar goed, het vertoonde spel biedt vertrouwen voor een volgende wedstrijd.

  Wat verder nog speelde:
  - uitstekende gehaktballen in Moerkapelle
  - de kantine is echt de moeite waard daar
  - aardige gasten ook
  - prima scheids, al zal onze Berend die mening niet delen
  - Berend was iets geïrriteerd
  - opa Tini trakteerde op pitchers en veel alcoholvrije pils. Proost OPA!
  - dinsdag weer lekker trainen.

  Aad, gelegenheidsscribent als waarnemer van de met verlof niet schrijvende mopperende Berend.