• Leidschenveen MO11 - SVC'08 MO11

  25 sep 2021 Dirk
  |
  • 0
 • Vandaag konden de meiden van SVC MO-11 uitslapen,  om 10 uur uit naar Leidscheveen. Met een schuin oog werd gekeken naar de ranglijst, en de meiden verwachtten een spannende strijd. 


  In het begin leek het ook wel alsof de meiden met een half oog dicht stonden. Hanna gaf een mooie voorzet, maar zowel Tess ala Aimée R trapten over de bal heen. SVC moest nog een beetje loskomen. Een tegenstandster plantte haar noppen op de knie van Tess, en toen waren de meiden ineens wel wakker. Hanna (2) en Tess (3) scoorden uit fraaie aanvallen en met de rust stond het zo al 5-0. 


  Faye had nog maar weinig te doen gehad. Als er al een aanval door Leidscheveen werd opgezet, dan stond de verdediging onder leiding van Mirthe haar 'vrouwtje'. Zij kijkt altijd goed en kiest dan het juiste moment om de bal af te pakken.


  Het derde kwart gingen de dames honkvast door met hun positiespel. Echter de trekker werd niet overgehaald, vele kansen werden gecreëerd, maar geen goals. Faye had nog een knappe redding, beide Aimées hielpen haar goed achterin, maar de vraag was wie de trekker over zou gaan halen. Dewi snelde vaak langs haar tegenstanders, zowel links als rechts. Alexandra pakte veel ballen af, en Rosalie stichtte het nodige gevaar voorin. Het bleef echter 5-0.


  In de laatste rust, onder het genot van een fris bekertje ranja, legde Arjan nog een keer uit hoe een spits hoort af te werken: \"niet aannemen, maar boem, binnenkant voet eronder.\" Dat bleek de gouden tip. Annabel scoorde meteen de 6-0  en 7-0 door de bal  heel goed in de hoek te plaatsen. Na hard werk van Rosalie, een voorzet van Aimée S en een steekpass van Hanna waren er weer de goaltjes van Tess. 10-0 einduitslag volgens het meegereisde enthousiaste publiek van SVC (en dus ook de verslaggever), 11-0 volgens de scheids. 


  Faye kon nog even aan de bak met de penalty's, pakte de meeste ballen, dus ook deze serie werd gewonnen door SVC. Een lekkere verrassing van Arjan als beloning voor het goede veldspel, daarna ezellig douchen, en met een glimlach naar huis!