• KMD VR3 - SVC'08 VR2

  22 jan 2024
  |
  • 0
 • KMD VR 3 - SVC VR 2

  Het was vroeg op de zaterdag. De dames moesten om 09.30 verzamelen bij KMD. De één ging dit wat beter af dan de ander. Het was een lange wandeling van de parkeerplaats naar de kantine, dus er moest even opgewarmd worden met koffie en thee.

  Eenmaal in de kleedkamer aangekomen, bleek douche nogal knus te zijn. Tijdens het omkleden, werd door Kim een uitverkorene uitgekozen. De uitverkorene MOEST deze week wel scoren, dat was immers vorige week ook gelukt. Dit keer was Anke de gelukkige. Eenmaal omgekleed deed onze coach, Deb, haar praatje. De quote “we moeten vooral ons eigen spelletje spelen” mocht hier natuurlijk niet bij ontbreken. BINGO! Daar was die weer! De opstelling werd bekendgemaakt en we mochten het veld betreden.

  De temperatuur werd er niet beter op, maar met volle moed werd er warmgelopen. Na een goede warming up mochten we beginnen aan de wedstrijd. Er werd goed overgetikt en gecommuniceerd. Daarnaast werden er ook veel kansen gecreëerd door SVC. Helaas konden wij onze kansen niet afmaken, dus dan doet de tegenstander het. Het stond 0-1. De tijd heeft ons geleerd dat wij nu “onze kopjes niet moeten laten hangen”. Gelukkig deden we dat ook niet, en al snel werd de 1-1 gemaakt. Het was, zoals Kim voorspelde, niet Anke, maar het was ons Tessa! Met een mooi afstandsschot van buiten de 16 meter, zette Tessa de stand weer gelijk. Nu vasthouden en de kansen afmaken. Kort voor de rust maakte KMD de 2-1 voorsprong, door middel van een onmogelijke tegen te houden kanonskogel.

  Het was rust en we mochten even opwarmen in de kleedkamer, terwijl onze wissels mochten warmlopen. In de kleedkamer werden de wissels besproken. Het opwarmen in de kleedkamer deed ons goed, en er werd met volle moed teruggelopen naar het veld.

  De wedstrijd ging verder en de dames stonden weer op scherp. De bal werd de 16 van KMD ingeschoten. Er stonden veel mensen in de 16, maar de bal kwam uiteindelijk bij Nina terecht en Nina scoort de 2-2! Na het twee keer terugkomen van een achterstand, moest, zoals Kim zou zeggen, de bus geparkeerd worden. Het bleef heel lang spannend, maar het mocht helaas niet baten. De 3-2 werd binnengeschoten door KMD. Echter had SVC meer kansen dan KMD, alleen werden ze wederom in de tweede helft niet afgemaakt.

  Het was een zeer spannende wedstrijd die jammer genoeg in 3-2 is geëindigd. Helaas hebben we dit echt aan onszelf te danken. Echter kijken wij met een positief gevoel weer richting volgende zaterdag. Op 27 januari staat voor ons de wedstrijd tegen KSD op het programma.