• SVC’08 – vv Kagia

    Het waren tien leuke minuten

    SVC’08 en vv Kagia begonnen vol enthousiasme aan de wedstrijd. Weliswaar was het veld in het strafschopgebied aan de schaduwzijde van het veld een beetje glad maar leek het alleszins bespeelbaar. Echter na tien minuten toen het kouder werd en een dun windje over het veld blies begonnen de spelers te glijden en vond scheidsrechter Sulaiman in overleg met beide aanvoerders het niet verantwoord om verder te spelen.
    Hoewel een terechte beslissing was het wel jammer voor de toeschouwers want in de gespeelde minuten wees alles erop dat het een leuk potje zou worden.
    Vanaf de aftrap was vv Kagia namelijk al gevaarlijk geweest. Een diepe bal werd in een keer van buiten het strafschopgebied hard ingeschoten en SVC’08 doelman Wesley van der Wel moest alle zeilen bijzetten om de bal te keren. Drie minuten later ontsnapte Yannick Willems met lange passen op de rechterflank en trok de bal laag voor. De terugkomende verdedigers van vv Kagia konden door het glad geworden veld niet stoppen en gleden door. Hierdoor werd het voor Thomas Hughes die daarachter in kwam een koud kunstje om de bal in te schieten. (1-0). Toen even later een soort gelijke situatie zich voor deed en een speler doorgleed naar de boarding was dit voor scheidsrechter Salaiman, die zijn debuut maakte in de 2e klasse, het sein om de wedstrijd de wedstrijd te staken.
    Waarschijnlijk mogen de ploegen op 10 februari de wedstrijd verder uitspelen