• Voor originele foto e-mail :
  Jaaplolkema@ziggo.nl
  Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl Voor originele foto e-mail : Jaaplolkema@ziggo.nl
 • Hoofdsponsor Senioren
 • Hoofsponsor Jeugd
 • Hoofdsponsor Jeugd
 • Hoofdsponsor Vrouwen & Meiden
 •  

  Op 29 juni organiseert Gemeente Den Haag de Haagse Vitaliteitsspelen. Dit is hét sport- en beweegevenement voor 50plussers! Graag nodigen wij de Haagse sportverenigingen en beweegaanbieders uit om deel te nemen en bij te dragen aan deze sportieve beleving.  

  Hetprogramma
  De dag bestaat uit een doorlopend programma van 11.00 tot 16.00 uur met een tal van sport- en beweegactiviteiten op elk niveau zoals MBvO, Vitality Club en diverse Oldstars varianten zoals Handbal, Basketbal en Boksen. Vooraf aanmelden is hierbij niet nodig.
  Daarnaast vinden er verspreid over de dag een aantal specials plaats waaronder: 

  • Haagse Rollatorloop (start 11.00 uur)
  • Oldstars Football Cup (start 13.00 uur)
  • Oldstars Running (start 12.30 uur)
  • Halve Finale Nationale Diabetes Challenge
   wandeling 2,5 en 5 km (start 12.00 uur)
  • Healthchecks met een infomarkt (hele dag)
  • Scootmobiel en Rollator APK (hele dag)

  Afsluitend hapje eten
  We sluiten de Haagse Vitaliteitsspelen tussen 16.00 en 18.00 uur af met een early dinner/BBQ.

  Hoe kunt u als sportvereniging of beweegaanbieder deelnemen en/of bijdrage?

  1. Sport- en beweegactiviteiten

  Voor het doorlopend programma kunt u als sportvereniging of beweegaanbieder bijdragen door één van de sportieve sport- en beweegactiviteiten te organiseren. Dé kans om uw sport- en beweegaanbod te promoten en nieuwe leden te werven. U kunt uw activiteit doorgeven via het aanmeldformulier voor activiteiten.

  2. Game On!
  Graag nodigen wij u uit om met uw club en leden deel te nemen aan de Haagse Oldstars Football Cup en/of Oldstars Running wedstrijd en daarmee de strijd aan te gaan met andere Haagse sportvereniging.

  3. Cursus Oldstars Athletic Skills Model 
  Voor sportverenigingen die nog geen Oldstars activiteiten aanbieden, maar wel interesse hebben om hun aanbod uit te breiden, bieden we een 1-daagse cursus aan volgens het Athletic Skills Model (ASM). De cursus wordt aangeboden door gemeente Den Haag i.s.m. het Nationaal Ouderenfonds en is kosteloos voor alle Haagse Sportverenigingen. Elke sportvereniging kan 2 cursisten aanmelden. Er is ruimte voor 20 cursisten dus wees er snel bij!

  Aanmelden kan via het aanmeldformulier ASM-cursus.

  Gratis vervoer
  Natuurlijk mag afstand geen belemmering zijn voor deelname aan de Haagse Vitaliteitsspelen. We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan dit sportevenement. Daarom zetten we bussen in vanaf verschillende locaties in de stad naar het Sportpark Laan van Poot.
  Als u zich aanmeldt voor de Oldstars Football Cup of Oldstars Running, kunt u gelijk aangeven of u gebruik wilt maken van ons vervoer. Wij zorgen ervoor dat u op de dag van de wedstrijd op tijd wordt opgehaald. Na afloop brengen we u weer terug naar de ophaallocatie.

  Maar ook als u niet deelneemt aan een van de wedstrijden en toch met een groep leden de Haagse Vitaliteitsspelen wilt bezoeken, kunt u zich opgeven voor het vervoer. U kunt daarvoor hetinschrijfformuliervoor groepsvervoergebruiken.

  Op deze manier hopen we dat zoveel mogelijk mensen kunnen deelnemen aan de Haagse Vitaliteitsspelen en kunnen genieten van een gezellige en sportieve dag. We kijken ernaar uit u te verwelkomen! 

  Meer informatie
  Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij de Sportconsulent Senioren: Casy el Bouhnani 
  06-31986287 
  casy.elbouhnani@denhaag.nl 

  Met sportieve groet,

  Hilbert Bredemeijer
  Onderwijs, Sport en Buitenruimte

  Kavita Parbhudayal
  Werk, Wijken en Dienstverlening