• 18-01-2020
  Forum sport JO9- 7M -SVC'08 JO9-4M
  Aanvoerder: Tess Baak

  De wedstrijd gaat van start de meiden hebben er zin in en gaan direct in de aanval. Er komt van alles voorbij langs het veld: doeltjes, zwermen vogels maar de meiden laten zich niet afleiden. Ze komen voor het doel van forum sport. De bal wil er alleen het in. Dewi komt voor het doel, schiet maar de keepster houdt hem tegen. Jade aan de bal weet dr bal vanaf onze kant helemaal naar de overkant te spelen. Forum sport komt voor ons doel..schiet... gelukkig naast. De meiden van SVC jagen op de bal. Als een grote mierenhoop bewegen ze zich over het veld. Hannah weet de bal te blokken. De eerste wissel vindt plaats. Tess gaat voor Aimee het veld in. Jade jaagt op de bal en weet deze weer het hele veld over te spelen naar Tess. Tess schiet... ah net niet het doel in! Een mooie redding van Faye. Helaas weer Forum sport bij het tweede schot wel het doel te vinden 1-0. Mirte houdt oog op de bal en Milou schiet te hulp. Wat spelen de meiden als een team. Ze schieten over, jagen op de bal, laten zich niet wegzetten, je ziet dat ze willen winnen! Leon coacht ze er doorheen. Tess aan de bal, gaat ervoor en schiet.... goal!!!! 1-1

  Forum sport laat het er niet bij zitten. Heeft ook de drive te willen winnen maar Hannah laat het niet gebeuren. Voet voor de bal en terug naar de andere helft. Bas en Leon coachen de meiden en zo waar wordt er geluisterd ;-). Hannah krijgt de bal voor het doel en schiet. Ah net langs de paal. We krijgen mooie kansen maar de keepster van Forum sport weer deze tegen te houden. Tess en Tess samen in het veld. Langs de lijn gaan de ballen naar de helft van de tegenpartij.

  Tijd voor een drankje... en een peptalk!

  De tweede helft gaat weer goed van start. Jade met een bebloede knie maar gaat gewoon stug door. De bal komt op de helft van ons maar onze topper Faye weet deze tegen te houden. Wat moeten we zonder onze topper van een keepster. Leon en Bas hebben het druk met alles te sturen en Arjen die is druk met alle wissels. In de tussentijd gaat het spel door. Er komt een schot op ons doel die niet te stoppen is. Helaas voor ons 2-1. Mirte krijgt een mooie kans maar helaas in de handen van de keepster.

  De meiden laten zich niet uit het veld slaan. Mirte krijgt een aantal kansen maar de bal wil er gewoon niet in. Faye is scherp en schiet de bal zover mogelijk. Milou heeft focus op de bal en Hannah schiet te hulp. De bal komt voor het doel van Forum Sport maar wat staat ook daar een goede keepster.

  Aimee wordt gewisseld even tijd om uit te rusten. Terwijl in het veld de strijd doorgaat en hoe! We zijn sterker maar het wil maar niet lukken. Er wordt een goed schot op het doel gedaan maar de keepster weet de hoge bal eruit te halen. Daar komt Forum sport in actie en schiet Faye weet hem tegen te houden maar forum sport schiet nogmaals.... 3-1.

  We krijgen kans op kans... misschien dat een training hard schieten in de hoeken van het doel van pas komt đŸ˜‰ tip voor de trainerđŸ˜‰ Dewi krijgt een kans... en schiet.. Jaaa 3-2!

  Een 1-2tje tussen Hannah en Dewi... Dewi schiet 3-3 net voor het fluitsignaal... toppers..

  Speelster van de week: Tess Baak