• De meiden van SVC waren er al helemaal klaar voor en om kwart voor 9 zaten wij aan de koffie in de kantine. Het was erg vroeg, maar dat bedierf de sfeer niet. 

    Eenmaal aangekomen bij Dokos begon de zon te schijnen. Toen we het veld op gingen, bleek het veld super nat en drassig te zijn. Indien er een bal werd gespeeld kwam er gelijk wat water mee. Dit zou een modderige wedstrijd worden. We begonnen goed en pas na 20 minuten kwamen we op 1-0 achterstand. We waren als team erg goed aan het verdedigen alleen kwamen we niet erg naar voren. Het was erg vermoeiend voor iedereen om telkens na een paar pasen van SVC weer te moeten verdedigen. Een speelster speelde heel hard op ons in en toen ging de bal helaas via een van onze spelers in het goal. 2-0. Later kwam er een mooie kopbal, die helaas het verkeerde doel in ging 3-0, maar eigenlijk vonden wij door twee eigen goals dat het nog 1-0 was. 

    In de rust hebben we even bij elkaar gezeten en onze koppen weer bij elkaar gezet. Na de rust werden wat mensen van positie veranderd en kwamen er wat kansen voor SV. Helaas lukte het ons niet om in het doel te schieten. De tegenstander gaf niet op en maakte nog 3 doelpunten. We hebben als team goed gespeeld en goed verdedigd. Het was jammer dat de tegenstander net iets beter was. 

    Groetjes,
    Daniëlle