• DOCOS VR3 - SVC'08 VR2

  21 okt 2019 Fay
  |
  • 0
 • Zaterdagochtend om 09.00 mochten de dames 2 van SVC’08 zich melden bij DOCOS. Hoewel dat erg vroeg was gaf Marjolein aan dat ze vanaf 10.00h op haar best is, dus genoeg tijd voor 1 uur warming-up en voorbespreking. Helaas was ons dynamisch duo Oosterbaan en Harteveld afwezig, waardoor Pat de honneurs waar nam. Opstelling: Carleen op de goal, Kiwi laatste vrouw, Michelle B voorstopper, Mara rechts en Anne-Wil links achter, op het midden van links naar rechts Maaike, Fay en Kim. Yvonne en Michelle K op de flanken en Marjolein in de spits. Pat begon deze zaterdagochtend niet alleen met de opstelling, maar ook met uitbreiding van het vocabulair. Zo passeerde ‘apatisch’ de revue, wat een persoon zonder emotie of gevoel betekent. Wie weet volgende week meer vocabulaire lessen. 

  Mara als aanvoerder won de tos, waardoor de aftrap om 10h voor SVC was.  De wedstrijd begon chaotisch voor SVC.  Hierdoor kreeg de tegenstander ruimte om twee keer achter elkaar te scoren. Na de goals bleef het gehele team positief. Samen werd gevochten en om tegengoals te voorkomen. Yvonne kwam na een blessure weer in actie, en ze was lekker bezig. Carleen had een aantal prachtige reddingen, waaronder eentje waar ze de bal mooi over de goal heen tikte. Mara ‘de zijlijn is mijn vriend’ coachte de dames op aansluiten. Michelle B. kon met haar snelheid de tegenstander meermaals de baas zijn en Quirine liep de gaten dicht.  Anne-Wil had een mooi debuut en direct de volle 90 minuten gespeeld. 

  Aan het eind van de eerste helft werd er gewisseld. Maaike had knap werk geleverd op het middenveld en ging zich klaarmaken om te keepen. Emma nam Maaike over. Kim ging er eruit voor Anna, Yvonne voor Max en Marjo uiteindelijk weer met Yvonne. Bij vlagen werd er naar voren gevoetbald en maakten de dames mooie een-tweetjes.

  Na de rust werd er weer gewisseld. Marjo ging naar het middenveld, Kim rechtsbuiten en Carleen in de spits. Tot slot maakte ook Gitta haar debuut. Anna en Michelle maakten een-tweetjes en af en toe zag je ook driehoekjes. Bij de counter hielpen Maxime en Carleen met verdedigen en werd wederom goed gecoached. Maaike keepte ook fantastisch. Al dit harde werken werd helaas niet beloond, de tegenstander was helaas een stuk beter, waardoor de eindstand 5-0 werd. 

  Na de wedstrijd kregen de dames ook complimenten van Pat. “De uitslag doet vermoeden dat we kansloos waren, maar dat was niet zo.” Communicatie en combinaties gingen goed. Kantelen en aansluiten kunnen de volgende keer beter.