• Die Haeghe MO10 - SVC’08 MO10-1 (5-18)

  17 sep 2022 -
  |
  • 0
 • Die Haeghe MO10 - SVC’08 MO10-1 (5-18)

  Vandaag was een hele vermakelijke wedstrijd. De meiden moesten nog even warmdraaien en kwamen via een scherpschutster aan de overkant vrij snel op een 3-0 achterstand.

  De dames rechtten de rug en poetsten in korte tijd via Celeste, Mia en Pepa de achterstand weg.
  Naomi en Sara prikten er vervolgens een paar in en zo liepen we uit naar een comfortabele voorsprong van 4-8 bij de rust.
  De rest van de wedstrijd was een walk over en de meiden liepen uit naar dubbele cijfers.

  De meiden deden het ontzettend goed en het plezier spatte er vanaf.

  De meiden waren allemaal lekker bezig vandaag. Het leuke is dat ze allemaal minimaal 1x gescoord hebben. Bella beloofde vooraf te scoren en hield woord. Ze tikte de bal mooi met het “verkeerde” been binnen (zie filmpje). Pepa pikte haar goal weer netjes mee en had paar goede assists. Phileine misstond niet voorin en schreef 2 goals bij. Mia was sterk aan de bal met veel diepgang en schoot haar eerste van het seizoen binnen. Naomi was scherp voor de goal en prikte er weer 3 in vandaag. Sara was weer sterk aan de bal en met 7 goals scherp in de afronding.

  De speelster van de week was onze aanvoerder Celeste. Achterin solide, heersend op het middenveld en agressief in de duels. Zoals we haar kennen. Met 3 goals combineerde ze vandaag haar fenomenale dribbel met effectiviteit voor de goal. Echt top!

  Goals:
  Sara 7
  Celeste 3
  Naomi 3
  Phileine 2
  Bella 1
  Mia 1
  Pepa 1