• “Comeback na de rust”

  31 okt 2021 H.Z
  |
  • 0
 • Op deze druilerige zaterdag kwam RKAVV op bezoek, in de zwarte outfit werd er uiteindelijk op veld 4 ipv 3 afgetrapt hetgeen vanwege de aanhoudende regen de beste optie was ten opzichte van wachten op een vrij veld.
  Ondanks de omstandigheden zat SVC er eigenlijk al snel lekker in, defensief solide en in aanvallend opzicht veel dreiging. In het hart van de verdediging was Danny vaak het 1e station van de opbouw en het balletje ging goed rond. Via Stephen en Bas kreeg SVC al goede mogelijkheden, maar de keeper van RKAVV kon zich onderscheiden. Na een heerlijke actie en dito voorzet van Tim knikte Ferry keurig binnen en tekende de 1-0 aan. In de fase hierna koos SVC te vaak voor de lange bal ipv afwisselen met combinatiespel, toch ontstonden er diverse goede mogelijkheden maar een bal van Tim en Stephen trof net geen doel. Terwijl Ruben onder de lat nog amper getest was waren de gasten uiterst effectief, want bij de 1e schotkans was het direct 1-1. SVC kende hierna even een mindere fase en zag de gasten zelfs op 1-2 komen nadat een RKAVV’er ongestoord opstoomde en zijn geheel vrijstaande ploeggenoot kon bedienen.
  Hoewel de 2-2 in de lucht hing kon Ruben zich manifesteren door de 1-3 te voorkomen met een goede parade, hetgeen hij na rust ook nog eens herhaalde.
  In de rust droop de ontevredenheid van de gezichten en werd het vuurtje onderling weer aangewakkerd, met Nick, Hisham, Liam en René kwamen er 4 verse krachten en ging de ploeg beginnen aan de inhaalrace. Met nieuwe energie regende het mogelijkheden en de les is dan ook dat het rendement absoluut nog omhoog moet. Hisham & Ferry vonden beide het net nog 1 maal waardoor er toch nog 3 punten bijgeschreven konden worden, komende zaterdag wacht nu het bezoek aan blauw zwart.