• BEP MO10 - SVC'08 MO10

  5 sep 2022
  |
  • 0
 • *BEP MO10 vs SVC'08 MO10 (3-5)*

  Bij de 1e wedstrijd na de zomer gingen de 3 punten weer mee terug naar Den Haag. De meiden hebben gewonnen.

  Het was een goede wedstrijd en leuk om de meiden na de vakantie weer in actie te zien. We hadden een goede tegenstander en het spel ging op en neer. Vanaf het begin hadden we het betere van het spel. De tegenstander kwam er een aantal keren goed uit en wist ook uit die uitbraken te scoren. Gelukkig konden we snel orde op zaken stellen en kwam de overwinning niet in gevaar.

  Phileine speelde een goede wedstrijd ondanks dat ze nog herstellend was van een griepje. Als vanouds solide achterin en vanuit het middenveld kwam ze er een paar keer goed uit.
  Celeste speelde een sterke wedstrijd, verdedigde goed mee en was vandaag weer gevaarlijk met haar dribbels. Naomi speelde voor het eerst mee met de meiden, maar heeft haar plekje makkelijk gevonden. Ze had een paar goede reddingen en een hele indrukwekkende rush over rechts waarmee ze mooi doel trof.
  Pepa was heel effectief in de afronding, had veel diepgang en scoorde 2 knappe goals. Bella is een echte powerhouse, bal afpakken en opkomen doet ze heel knap. Ze legde een paar keer goed aan, maar had pech in afronding.
  Sara dribbelde er ook lustig op los. Heel balvast en belangrijk met een paar assists.
  Mia heeft de rol van Joy (de beste verdedigster vorig jaar) probleemloos overgenomen. Er komt niks langs als zij er staat.

  Speelster van de week is Amelia. Nieuw in het team, maar dat was haar niet aan te zien. Ze speelde met zelfvertrouwen, passie en vreugde. Daar gaan we dit jaar nog heel veel plezier aan beleven.

  Goals kwamen vandaag van Pepa (2x), Naomi (1x), Sara (1x) en 1 combinatiegoal die volgens mij door zowel Naomi als Mia gescoord is.

  Het is allemaal weer even zoeken voor zowel de speelsters als de coaches. Wie speelt waar en wanneer wisselen levert nog wel eens wat teleurstelling op, maar daar is zo’n eerste wedstrijd ook weer voor. Vandaag hebben we continue gewisseld, omdat het warm was, sommige nog beetje ziek of licht geblesseerd waren en omdat de tegenstander andere tijden aanhield (4x 10 min. ipv 2x 25 min).

  Ik hoop dat de meiden veel plezier hebben gehad vandaag en tot maandag.