• Beste jeugdspelers en ouders,

  Voor het jaar 2023 heeft het jeugdbestuur van SVC’08 besloten om voor de 13e keer met onze junioren-jeugd te gaan deelnemen aan een internationaal toernooi in het buitenland. Deze editie gaat de reis naar het Duitse Düsseldorf, waar we zullen gaan deelnemen aan de Niederrhein Trophy, een nieuw toernooi wat dit jaar voor de 2e keer georganiseerd zal worden0

  In 2023 staat het internationale toernooi gepland van vrijdag 7 april 2023 tot en met maandag 10 april 2023.

  De vertrektijd staat nog niet definitief vast, maar kan voorlopig op 13:00 uur geschat worden. De definitieve vertrektijd zal in een later stadium bekend gemaakt worden. 

  De organisatie van het toernooi wordt verzorgd door de Stichting Euro-Sportring, die sinds 1960 sportreizen organiseert en dus kan bogen op een langdurige ervaring. Het toernooi vindt plaats op het terrein van de Duitse amateurvereniging FC Büderich 02.

  Kosten per jeugdspeler bedragen € 260,00. Dit is inclusief busvervoer, huisvesting, toernooikosten, eten en drinken, doch exclusief zakgeld. De reissom mag in één keer in zijn geheel, dan wel in 3 termijnen betaald worden (vóór 1 december 2022 de aanbetaling á € 60,00, vóór 1 februari 2023 bedrag á € 100,00 en vóór 1 maart 2023 het restant á € 100,00)
  Betalingen dienen voldaan te worden op rekeningnummer: NL78 RABO 0139 9053 40 ten name van SVC’08 ovv naam kind.

  Alleen personen waarvan de aanmelding EN de aanbetaling van €60,00 vóór 1 decembrr 2022 is ontvangen worden als deelnemer aangemeld bij Euro-Sporting!

  Voor de duidelijkheid: wanneer wij het aantal teams geboekt hebben en onze deelname definitief hebben gemaakt bij Euro-Sportring, zal de aanbetaling niet meer te verhalen zijn bij SVC’08. Mocht Euro-Sportring en/of SVC’08 de gehele reis annuleren, dan zullen alle deelnemers hun tot dan toe betaalde bedrag teruggestort krijgen.

  Indien gewenst, dient u zelf een reisverzekering en/of een annuleringsverzekering af te sluiten als u deze niet (doorlopend) heeft. Annuleringsverzekeringen dienen vaak uiterlijk 7 dagen of 14 dagen na het boeken van de reis afgesloten te worden!

  Alvorens wij de gehele organisatie vanuit de club in gang kunnen zetten, dienen wij te weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen. Hoe sneller we je aanmeldingen binnen hebben, des te beter dus.

  Blijkt er voldoende belangstelling te zijn, dan zullen we bij Euro-Sportring onze reis definitief boeken. Uiteraard brengen we u daarna hiervan op de hoogte. In een later stadium kunt u ook een informatieavond verwachten.  

  Let op: dit toernooi valt in het Paasweekend. Controleer zelf of je vrijdag en maandag vrij bent. Indien dit niet het geval is, zorg dat je je afwezigheid dan tijdig meldt (op je school/werk)!

  Namens de organisatie,

  de Jeugdcommissie

   

  Aanmeldingsformulier