• SVC'08/4 in extremis nog naast ODB 3

12 feb 2024 Bert Rolaff
    |
    • 0
  • Na 2 maanden geen voetbal, dan eindelijk weer een wedstrijd en wel tegen ODB 3. Dit team had na de winterstop alweer 3 wedstrijden achter rug met niet onaardige resultaten. Het team van ODB had dan ook een behoorlijke metamorfose ondergaan, want er liepen nu jongens in, die wel aardig konden ballen, in tegenstelling van het team wat wij destijds in de thuiswedstrijd aantroffen. Wij begonnen het eerste kwartier aardig, maar daarna zakten wij weg en nam ODB de overhand zonder \"echt\" gevaarlijk te worden. Maar dat werd later wel anders. Een vrije trap van ODB eindigde op de paal, dus hadden wij over geluk niet te klagen en ook moest Mylo een paar keer handelend optreden. Ook Het Vierde kwam bij vlagen ook aardig door maar de voorzetten misten de precisie, dit ook mede door het gebrek aan wedstrijdritme, 2 maanden geen wedstrijden hangt er wel in. In de 36e minuut kwam ODB toch op een 1-0 voorsprong omdat de verdediging één aanvallers over het hoofd zag en deze jongen de bal langs Mylo kon krijgen. Ook Het Vierde liet zich gelden. Een voorzet, die nu wel op maat was, werd keihard door Geerten ingekopt, maar helaas ging de bal langs de verkeerde kant van de paal. In de rust kwam Arthur voor Mark van D. en Daan voor Wesley. Het Vierde probeerde de bakens te verzetten, maar dar lukte niet helemaal. Na een kwartier weer een nieuwe impuls. Daniel voor Raffaële. Wij bleven de aanval zoeken en dat had bijna succes, want in de 20e minuut schoot Koen, na een mooie aanval op de paal. De druk werd opgevoerd en Geerten ging zich melden in de voorste linie en ODB moest steeds verder achteruit. Zij probeerden het spel te vertragen met veel pijntjes en blessurebehandelingen, waardoor de wedstrijd veel stil lag, maar de scheidsrechter had daar goed het oog in en trok veel blessuretijd bij. Iedereen had zich al verzoend met een 1-0 nederlaag, alleen Geerten niet, met een Houdine-act gaf hij in de 10e !!!!! blessuretijd nog maar eens een voorzet, een verdediger van ODB wilde de bal weg werken, alleen dat ging niet helemaal goed, want hij passeerde zijn eigen doelman (1-1). De tijd was ook verstreken, want er werd niet meer afgetrapt en zodoende kon Het Vierde nog een punt bijschrijven.