28-10-2017 Voorschoten - SVC'08 JO9-6M
SVC'08
Print

28-10-2017 Voorschoten - SVC'08 JO9-6M
Laatst bijgewerkt op: 02-11-2017 om: 19:57.

Wedstrijdverslag JO9-6M 28-10-2017

Héhé daar zijn we (we hadden ons verslapen), we zien in de verte dat de meiden al aan het warm lopen zijn en zijn nog net op tijd bij max voor de opstelling! 
We beginnen met Faye ten Kate in het doel, Milou en Jade achterin, Fay Jansen in het midden en Nikkie en evy voorin. Alle meiden zijn er (top!) dus veel wissels.

De wedstrijd begint en voorschoten gelijk vol op de bal, maar onze meiden verzamelen zich op een kluitje en verdedigen super goed. Dan krijgt svc de bal maar helaas voorschoten weet hem af te pakken en er komt een corner uit. Mooie bal maar hij rolt te ver door, svc mag indribbelen.

Dan krijg Nikkie de bal voor haar voeten en neemt hem mee, Evy probeert met haar mee te gaan maar daar komen de meiden van voorschoten weer en doen een poging op het doel. Faye ten Kate heeft hem.

We zijn flink aan het verdedigen met z'n alle en dan krijgt Fay Jansen de kans om uit te lopen en ze gaat. Helaas gestopt door de keepster van voorschoten. Voorschoten is vel maar wij verdedigen sterk.

Dan word het 1-0 bal naar de middellijn.

Jill verdedigd sterk. Daar komt Karlie en zet zichzelf vol in als de bal haar kant op komt en iedereen komt mee naar achteren, dan doet Lena een schot naar voren en Fay Jansen kan erachter aan, voorschoten komt en neemt de bal weer in. We proberen het nog een keer, Jade neemt een corner en celes probeert naar voren te komen met de bal, sterk hoor. Maar daar komt voorschoten en het word 2-0.

Bal op de middellijn, we nemen uit en voorschoten krijgt direct de bal 3-0 en toen 4-0

Bal terug naar de middenlijn, Celes en Jill nemen hem uit, voorschoten komt naar voren maar schieten achter. Faye ten Kate neemt de bal uit en schiet hem recht voor de voeten van voorschoten, voorschoten haalt en uit en schiet.... maar Faye houd hem tegen! Milou krijgt de bal voor haar voeten maar kan haar aanval niet afmaken, bal is uit. Onze keepster moet plassen en Nikkie neemt gelijk de handschoenen over en gaat het doel in. Karlie, Celes en Nikkie krijgen nog een kans maar de keepster heeft hem. Voorschoten is sterk en het wordt nog 7-0. Vlak voor rust word Jade nog flink getackeld. Gelukkig is het rust iedereen kan even bijkomen.

Tweede helft, Nikkie in het doel, Evy, Milou, Fay Jansen, Karlie en Celes in het veld, nieuwe ronde nieuwe kansen! Voorschoten neemt uit en ze creëren gelijk een kans maar er word goed verdedigd door SVC. Karlie en Evy krijgen een kans en geven hem voor aan Celes maar ook de meiden van voorschoten hadden rust met een beker limonade en daar zijn ze weer 8-0.

Bal naar de middenlijn en Evy krijgt een kans maar kan hem helaas niet afmaken. Er word flink gewisseld bij ons, de meiden hebben het koud en willen allemaal graag spelen! Zodra ze in wissel staan doen ze allemaal hun jas aan om warm te blijven. SVC krijgt bal bezit, maar t word toch 9-0 en daarna 10-0

Faye ten Kate is inmiddels ook het veld ingekomen, de meiden verdedigen sterk met elkaar en Nikkie houd er twee tegen!

Maar al snel volgt toch het 11e, 12e, 13e en 14e doelpunt. Dan krijgt Lena nog een kans en schiet voorschoten naast. SVC probeert echt wel, de meiden doen hun best en laten hun koppie niet hangen. Het sterkste meisje van voorschoten word gewisseld (wat blijkt, zij en nog een ander meisje uit hun team, spelen in de selectie van Feyenoord). Wij mogen met een extra meisje spelen, dat vinden ze fijn want ze willen en hebben het koud. Karlie mag erin en roept: ik ga alles geven! Samen doen ze nog een poging dan komt Faye ten Kate vanaf de zijkant en in de laatste minuut, na een schot op de benen van de keepster schiet ze nog een keer en jaaaa, Faye ten Kate scoort 14-1!! Alle meiden zijn blij...

Van de penalty's laten wij er 2 door en houden er 6 tegen. Wij schieten er 3 in en er worden er 6 tegen gehouden! Onze speelster van de week is Nikkie! :) in het veld als in het doel vandaag!

De meisjes zijn blij maar rennen snel naar de kleedkamer want... Er zijn er twee jarig en trakteren allebei. Fay Jansen en Milou allebei jarig op 29 oktober en worden allebei 8 jaar! Van Harte dames.

En voor alle meiden van de Jo9-6m wat hebben jullie toch een leuk team, winst of verlies altijd vol goede moed. Kanjers zijn het...

Lisanne (moeder van Faye ten Kate)
•wij geven de pen door aan Celes

Bezoek onze Facebook pagina.

Recente Uitslagen

26-05 Valken'68 1 - SVC'08 1 1-1
05-06 SVC'08 VE1 - Loosduinen VE1 5-4
31-05 SVC'08 JO15-2 - RKAVV JO15-3 3-2
30-05 SVC'08 VE2 - CVC Reeuwijk VE1 5-3
30-05 ROAC JO13-2 - SVC'08 JO13-4 1-2
29-05 Graaf W II VAC JO13-7 - SVC'08 JO13-5 1-3
29-05 Full Speed JO13-1 - SVC'08 JO13-2 1-1
28-05 SVC'08 VR2 - Semper Altius VR1 3-2
26-05 Wippolder JO15-5 - SVC'08 JO15-3 4-2
26-05 SVC'08 10 - HVZ 1 2-1
Meer uitslagen

Hoofdsponsor

Jeugdsponsor

Sponsors

ZarautzHG HuizenbeheerTheo's busreizenZuurmond WoninginrichingBeltonaKika KInderen KAnkervrijBoeg NauticDe Rijk magazijninrichtingNotariskantoor Ellens & LentzeTK Trainingskampen
Impressed print & signEVE maatvoeringINGCafé De RenbaanIntensionDe LensASTA CasinoKoop bij de sponsors van SVC'08Eigendaal & van RomondtEsso Scheveningen